Orakel trainingen
Image default
Computers / Software / Internet

De voordelen van Microsoft Office 365

Wie heeft er tegenwoordig nu niet een office pakker op zijn computer staan? Maar voor bedrijven en particulieren is er geruime Microsoft Office 365 waarbij een complete cloud oplossing is gerealiseerd. Er zijn veel voordelen voor deze software as a service oplossing te benoemen en in dit artikel zullen we de belangrijkste voordelen op een rijtje zetten.

Toegankelijkheid, gemak en kosten

Wanneer je voor Office 365 kiest dan is de toegankelijkheid optimaal. Uw favoriete office toepassingen als Outlook, Word, Excel of Powerpoint is vanaf iedere werkplek met een internetverbinding te benaderen. Maar dat is niet alles want omdat u altijd beschikt over de laatste versie van Office bent u altijd compleet bij en geen problemen meer met verouderde functionaliteiten. Microsoft neemt het volledige beheer van uw office 365 omgeving voor haar rekening en u heeft hier verder geen omkijken meer naar. De kosten voor de office software zijn vrij van eerdere investeringen in hardware, supportcontracten, leveranciers, licenties, en implementatiekosten. Met office 365 heeft u alleen maandelijkse kosten per gebruiker en de overige kosten verder niet meer van toepassing omdat ze nu in zijn geheel door Microsoft worden uitgevoerd en onderhouden.

Security en beschikbaarheid

Omdat Microsoft het complete beheer van Office 365 voor u uit handen neemt is de beschikbaarheid vanuit de eigen datacenters tot 99,99% gestegen. U zult dus nooit hinder ondervinden van uitval van uw werkprocessen door beschikbaarheid van de office 365 omgeving. Wat betreft de security heeft Microsoft de zwaarst geldende richtlijnen voor beveiliging geïmplementeerd in hun datacenters. Richtlijnen die het zelfs voor financiële instellingen dankzij de ISO 27001 certificering mogelijk maakt zeer vertrouwelijke informatie te mogen opslaan. Maar ook de topnotch security oplossingen voor Microsoft Office 365 zorgen ervoor dat uw gegevens op een uiterst veilige manier worden opgeslagen en bewaard.

https://www.tailorit.nl