Orakel trainingen
Image default
Computers / Software / Internet

De Verkopersschool – Salestrainingen

Het is belangrijk om het maximale uit sales te halen. Ziet u graag verbetering in de sales en heeft u het gevoel dat een training hiervoor handig kan zijn? Bezoek dan eens de website van De Verkopersschool, want zij weten altijd het maximale uit de trainingen te halen. Dit komt mede doordat De Verkopersschool methoden en technieken gebruikt, die ontwikkelt zijn door de Britse hoogleraar Reg Revans en de Amerikaanse psycholoog David Kolb. De trainingen van De Verkopersschool worden op meerdere locaties verspreid in het land gehouden, onder andere in De Bilt.

Maximaal verkopen

Bij sales is het enorm belangrijk om de juiste technieken toe te passen. Door training zal er altijd een beter resultaat behaald worden. Bij De Verkopersschool wordt iedereen opgeleid tot een echte kenner op het gebied van sales. U kunt verschillende trainingen volgens, namelijk: afsluittechnieken, beursverkoop, consultative selling, relatiemanagement en telefonische verkoop.

De salestrainingen zijn over het algemeen relatief korte programma’s. Dit is echter afhankelijk van het onderwerp. De trainingen hebben altijd als doel om in een korte periode snel resultaat te boeken. Heeft u helemaal geen ervaring met sales en wilt u graag een echte salestijger worden? Dan zijn de trainingen van De Verkopersschool aan te bevelen.

Meer informatie

Wilt u graag de salestrainingen volgen, omdat u gewoonweg wilt leren verkopen? Dan bent u aan het juiste adres bij De Verkopersschool. De Verkopersschool geeft hun trainingen altijd aan een maximum van zes personen. Op deze manier krijgt iedereen evenveel aandacht tijdens de training van De Verkopersschool.

https://www.verkopersschool.nl/