Orakel trainingen
Image default
Mode en Kleding

De perfecte bh met deze tips

De perfecte bh met deze tips

 

Iedere vrouw heeft wel een lievelings bh. Het maakt dan niet uit of ze er 2, 3, 4 of zelfs 10 in de kast hebben liggen. De kans dat er altijd eentje tussen zit die het meeste wordt gedragen is ontzettend groot. Toch komt het vaak voor, dat wanneer net die ene bh na enkele maanden te hebben gedragen het begeeft, het een flinke uitdaging wordt om een soortgelijke of exact dezelfde bh terug te vinden. Je doet er daarom ook goed aan om er direct één extra te kopen. Dit geeft jou, zodra die ene kapot is, wat extra tijd om een geschikte nieuwe te vinden. Vaak vinden vrouwen het vinden van de perfecte bh een stuk lastiger dan ze hadden gedacht. Ook niet zo gek, want je bent natuurlijk volledig gewend aan die ene bh die je bijna altijd draagt. Toch zijn er een aantal tips die jou hierbij kunnen helpen! Welke dat zijn, dat lees je hier.

 

Raadpleeg een lingeriezaak

 

Vind jij het lastig om een geschikte bh voor jezelf te vinden en word je op het internet niet veel wijzer, dan is het aan te raden om naar een lingeriezaak toe te gaan. Het grote voordeel van een lingeriezaak is namelijk, dat je niet te maken krijgt met bepaalde zoekfilters die je moet invullen en aanvinken, maar met menselijk contact. Zo kun je samen met de verkoopster bespreken wat je wensen zijn en kun je ook direct verschillende soorten passen. De verkoopster zal je hierin van A tot Z kunnen begeleiden waardoor jij ervan op aan kunt dat je uiteindelijk de winkel verlaat met een geschikte bh. Dit geldt overigens niet alleen voor een normale bh, maar ook voor een sport bh. Het kan namelijk heel goed zijn, dat je normaal altijd een sport bh met vulling draagt en nu een keer wat anders wilt proberen. Je zult zien, dat net dat stukje persoonlijke touch het verschil kan maken tussen een bh die wel goed zit en een perfect bh!

 

Beperk jezelf niet met een te laag budget

 

Kwaliteit kost nu eenmaal geld. Dat geldt niet alleen voor een goede bh, maar voor alles wat we graag willen kopen en kwalitatief hoogwaardig moet zijn. Kortom, zorg er daarom dus ook voor dat je niet voor de tijd voor jezelf een te streng budget vaststelt, want je zult altijd zien, dat de bh die je past en fijn zit een aantal euro’s duurder is dan je aanvankelijk had gedacht. Toch is het belangrijk je hier niet volledig blind op te staren. Vooral wanneer je wat grotere borsten hebt, is de juiste ondersteuning nog belangrijker. Je kunt je immers voorstellen, dat cupmaat e een stuk meer ondersteuning nodig heeft, dan bijvoorbeeld cupmaat a of b.