Orakel trainingen
Image default
Computers / Software / Internet

De beste auto veiling van Nederland

Zoek je een snelle manier om je auto te verkopen voor de beste prijs? Ga dan naar de auto veiling van Besteautobod! Binnen 24 uur kun je namelijk je auto gratis verkopen aan een RDW erkend autobedrijf. Verkopen gaat super makkelijk zonder gedoe.

 

Meld je auto gratis en vrijblijvend aan

Bij de auto veiling kun je gratis en vrijblijvend je auto aanmelden. Dit betekent dat het je dus geen geld kost en dat je nergens aan vastzit. De veiling duurt 24 uur. Alle aangesloten autobedrijven, en dat zijn er ruim 5000, kunnen een bod uitbrengen op de auto. Na 24 uur sluit de veiling automatisch en wordt het hoogste bod bekend gemaakt.

 

Verkopen niet verplicht

Wanneer je het hoogste bod uit de auto veiling ontvangt, krijg je drie dagen de tijd om te beslissen wat je doet. Wil je ingaan op het bod dan moet je dat dus binnen 3 dagen doen anders is het bod niet meer geldig. Reageer je niet dan vervalt het bod. Je kunt je auto dus niet meer verkopen voor het voorgestelde bod. Verkopen is niet verplicht. Je bepaalt zelf of je de auto wel of niet verkoopt. Kies je voor verkopen, dan is de verkoop gesloten en verkoop jij je auto gegarandeerd.

 

Alleen RDW erkende autobedrijven

Verkopen doe je alleen aan een RDW erkend autobedrijf. Zo loop je geen risico en ontvang je het afgesproken bod samen met het vrijwaringsbewijs. Ook verkopen kost je helemaal niets. De autoveiling is namelijk van A tot Z gratis.

 

Schade aan het voertuig

Heeft je auto schade, van groot tot klein, dan is de auto veiling ook de beste plek om je auto te verkopen. Doordat het aantal erkende autobedrijven zo hoog is, zijn er altijd meerdere autobedrijven die interesse hebben. Meer bedrijven betekent meer bieden en dus ook een hogere prijs. De autobedrijven kunnen namelijk tegen elkaar opbieden. Zo verkoop je dus eenvoudig een schadeauto voor de beste prijs.

 

Technische en motorische problemen

Een auto met technische problemen of mankementen kan ook probleemloos worden aangemeld bij de veiling. Of de distributieriem nu gebroken is met motorschade als gevolg, of dat de versnellingsbak het niet meer doet. Iedere auto kan vrijblijvend worden aangemeld. Verkopen doe je alleen als je akkoord gaat met het hoogste bod. Zowel het aanmelden als de verkoop is gratis. Je betaalt dus helemaal niets.

 

Voordelen op een rijtje

  • De beste prijs voor je auto terug

  • Aanmelden kost niets

  • Verkopen is gratis

  • Binnen 1 dag je auto verkopen

  • Geen vreemde figuren over de vloer

  • Direct het afgesproken bedrag en de vrijwaring in handen