Orakel trainingen
Image default
Zakelijk

Stempels maken

Wilt u een stempels laten maken voor uw bedrijf? Voor een unieke stempel voorzien van bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam of logo bent u in onze stempelfabriek aan het juiste adres. Stempels laten maken is voor ons een terugkerende activiteit en doen we al tientallen jaren. Wij helpen u dan ook graag bij het realiseren van uw wensen en het zichtbaar maken van uw bedrijf.

 

Stempel met logo

Een stempel met logo is een interessante optie voor u als ondernemer. Een stempel met eigen opdruk is namelijk een uitstekende manier om zichtbaar te zijn voor uw doelgroep. Met bijvoorbeeld een klassieke houten stempel kiest u voor een gepersonaliseerd exemplaar. Upload daarom een bestand of logo via de website en laat ons voor u de gewenste stempel maken. Handig voor verschillende administratieve processen.

 

Stempels laten maken

Stempels maken met uw bedrijfsnaam, logo of datum? Dit vertrouwt u toe aan een expert. Stempels laten maken is namelijk een specialistische klus en u wilt dat deze klus correct wordt uitgevoerd. Daarom doet u een beroep op onze expertise om de gewenste stempel voor u te produceren. Zoek direct in onze webshop naar de stempel van uw voorkeur, upload het ontwerp en laat het overige werk aan ons over. Wij helpen u graag!

 

Eenvoudig en snel een stempel maken

Stempels laten maken? Staak uw zoektocht en werk met ons samen voor een verrassend mooi resultaat. Doe uw bestelling vóór 15:00 uur in onze webshop, dan heeft u uw aankoop meestal de volgende werkdag al in huis. Heeft u behoefte aan advies of wilt u een vraag stellen? Neem gerust contact op met een van onze specialisten voor advies op maat. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent, dus schroom niet om ons te berichten.

 

Stempel kopen.

Met doe-het-zelfstempel krijgt u eindeloze mogelijkheden

Een stempel kopen is altijd een keuze maken. Wanneer u online stempels koopt, is het altijd de vraag: welke stempel zult u kopen? In ons gamma vindt u een aantal veel voorkomende stempels zoals automatische datumstempels of stempels met een tekst of woord zoals bijvoorbeeld ‘breekbaar, ‘drukwerk’ of ‘let op’. Dit is best wel voldoende als u enkel maar die woorden nodig heeft. Van zodra u regelmatig stempels gebruikt en daarbij teksten wilt gebruiken die om de zoveel tijd wijzigen, dan wordt het moeilijker. U kunt moeilijk telkens weer opnieuw nieuw stempels kopen. Maar wees gerust, wij hebben de oplossing hiervoor: onze doe-het-zelf stempels.

 

Wat is precies een doe-het-zelf stempel en wat zijn zoals de mogelijkheden

Bij een doe-het-zelf letterstempel stelt u zelf de tekst samen die u wenst en u plaatst hem in de stempel. U krijgt bij de stempel een of meerdere tekst/lettersets. De lettergrootte kiest u ook zelf. Om de letters makkelijk in en uit de letterstempel te halen, krijgt u een pincetje bij uw bestelling bijgeleverd. Er bevindt zich immers inkt op de gebruikte letters en dankzij het pincetje hoeft u uw handen niet vuil te maken. Wat de grootte van de stempels betreft, hier kiest u van 2 lijnen tekst tot wel 6 lijnen tekst. U combineert uiteraard de letters en de cijfers met elkaar. Wij hebben in ons gamma ook datumstempels die u zelf kunt aanvullen met bijvoorbeeld 2 of 4 lijnen tekst.

 

Doe-het-zelf online stempels kopen betekent geld besparen

Eens u één doe-het-zelf stempel heeft, zal u niet gauw een tweede nodig hebben. U wijzigt gewoon de tekst en u heeft plots een totaal andere stempel. Door deze mogelijkheden bespaart u heel wat op uw kantoorbudget. Online stempels aankopen is zeer eenvoudig: u stuurt uw bestelling door. Als wij uw bestelling voor 15:00 krijgen, dan wordt uw letterstempel vandaag nog verstuurd. Heeft u nog twijfels over bepaalde stempels of heeft u nog vragen? Contacteer ons dan of chat met een van onze medewerkers. Wij staan voor u klaar om u te helpen de juiste stempel aan te kopen.