Orakel trainingen
Image default
Financieel

Hoe krijg je Bitcoins op de slimme manier

Als u een verlangen hebt om te weten hoe u Bitcoins kunt krijgen, dan wilt u dit artikel blijven lezen. Specifiek bespreken de meest populaire methoden voor het verwerven van deze nieuwe valuta, evenals waarom u ze alleen zou gebruiken als u de risico’s echt begrijpt. Tegen de tijd dat je klaar bent met het lezen van dit artikel, hoop ik dat je bereid bent om te beginnen met leren hoe je je eigen bitcoins krijgt!

 

Er zijn twee primaire manieren om bitcoins te krijgen: hetzij door ze te kopen van een uitwisseling of het kopen van iemand op internet. De eerste is absoluut de gemakkelijkste en snelste manier, maar komt wel met risico.

De reden dat ik het laatste aanbeveelt, is dat het een geweldige manier is om meer te weten te komen over deze valuta’s zonder dat het gevaar van het risico loopt.

 

Er zijn eigenlijk twee soorten uitwisselingen – fysiek en digitaal. Een fysieke uitwisseling gebeurt in het echte leven door middel van een makelaar of financiële instelling. Dit soort uitwisselingen worden meestal gereguleerd door de lokale overheid. Aan de andere kant vereisen virtuele uitwisselingen geen regelgeving of juridische backing, dus ze zijn een geweldige manier om meer te weten te komen over de valuta zonder risico’s te hoeven nemen. Virtuele uitwisselingen worden vaak uitgevoerd door particulieren of bedrijven.

 

Een andere manier om bitcoins te krijgen is via privétoetsen. Dit is waarschijnlijk de veiligste manier, maar ook de meest ontmoedigende. Deze toetsen worden gemaakt met behulp van een privé-sleutelgenerator. (Ik ben er zeker van dat je van dit soort dingen hebt gehoord, of zelfs zelf een sleutelgenerator hebt gemaakt?) Privésleutels worden vervolgens op websites bewaard waar mensen zich voor hen kunnen aanmelden en de bijbehorende privétoetsen kunnen downloaden.

 

Deze methode van aan de slag met het accepteren van betaling voor goederen en diensten is populair, maar het is niet de enige optie. U kunt ook Merchant-directories gebruiken. Met Merchant-directories kunnen gebruikers zoeken naar verkopers die de betaling voor hun goederen online accepteren. Gebruikers kunnen ook zoeken naar verkopers die bepaalde vormen van creditcard accepteren, maar niet noodzakelijkerwijs bitcoins. (Bijvoorbeeld, men kan zoeken naar verkopers die belangrijke creditcards accepteren.)

 

Als je nog geen manier hebt gevonden om bitcoins te krijgen, maak je geen zorgen. Zoals eerder vermeld, zijn er verschillende manieren om gratis bitcoins te verdienen. Alles wat je echt nodig hebt, is een internetverbinding en een tijdje om te leren over de verschillende beschikbare opties. Terwijl je leert over hoe je Bitcoins koopt, vind je het hele proces heel eenvoudig!

Krijg meer informatie hier Bitcoin Meester