Orakel trainingen
Image default
Aanbiedingen

Keukentrappen

 

 

Keukentrappen zijn praktische hulpmiddelen om het dagelijkse huishouden makkelijker te maken. Ze zijn een veilige manier om op hoogtes te werken waar je net niet bij kunt. Maar waar moet je op letten als je een trap gaat aanschaffen. Van Eldik Ladders geeft advies in dit blog.

 

De veilige keukentrap

Te vaak zien we mensen werken zonder keukentrap. Dat zorgt ervoor dat er nog steeds mensen gewond raken doordat ze onveilig werken. Met de aanschaf van een stevige keukentrap voorkom je veel ellende. Deze keukentrappen zijn speciaal bedoeld om even een snel iets van de bovenste plank te kunnen pakken. Of een lamp te vervangen waar je vanaf de grond net niet bij kan komen. Je pakt hem even snel bij het opruimen van je boodschappen. Dat betekent dat je de keukentrap snel moet kunnen pakken en snel moet kunnen neerzetten. Daarvoor heb je de kleine huishoudtrap van drie treden. Deze trapjes nemen weinig ruimte in beslag in je keuken. Als je hem erbij pakt staat hij snel op zijn plaats.

 

Dubbele keukentrap

Naast de enkele keukentrap is er ook een variant met dubbele treden. Deze heeft dus treden aan beide zijden. Door met je benen aan allebei de kanten te gaan staan (dus in spreidstand) sta je stevig op deze trap en kun je handig boven je hoofd werken. Daarmee vervang je dus een lamp heel snel en praktisch. Ook deze trappen zijn verkrijgbaar vanaf drie treden en nemen daardoor ook weinig ruimte in beslag.

 

Grotere keukentrappen

Naast de kleine keukentrappen zijn er grote keukentrappen. Deze trappen zijn zo’n 2,25 meter hoog. Daarmee heb je een veilige trap om op grotere hoogte te kunnen werken. Ook deze trappen zijn verkrijgbaar in een enkele en dubbele uitvoering. Waarbij de enkele uitvoering het minste ruimte in beslag neem wanneer deze wordt opgeborgen. Daardoor kun je er altijd wel een plekje voor vinden in je keuken.

 

Keukentrappen kopen bij Van Eldik Ladders

Bij Van Eldik Ladders hebben ze veel kennis van de keukentrappen. Ze hebben in het magazijn een grote voorraad van deze trappen klaarstaan voor gebruik. Dat betekent dat je snel en veilig aan de slag kunt. Of heb je advies nodig over het gebruik van de trap. Of wil je advies over welke trap het meest geschikt is? Kom dan langs in de werkplaats in Ochten. De koffie staat klaar en we helpen je graag.