Orakel trainingen
Image default
Bedrijven

Een track en trace systeem is een ideaal systeem

Tegenwoordig hoor je het steeds vaker, er wordt gebruik gemaakt van een nieuwe track en trace systeem. Met alle nieuwe technologieën en innovaties die er plaatsvinden is deze hedendaagse digitale wereld behoort het track en trace systeem tot een van de bekendste en meest gebruikte mogelijkheden die er op de markt zijn gekomen. Het track en trace systeem is namelijk perfect voor eerdere doeleinden. Je kunt door middel van dit systeem bijvoorbeeld zien waar een pakketje is gebleven die jij hebt besteld. Bestel jij bijvoorbeeld een pakketje op een webshop, dan krijg jij een code in je mail en die kan je volgen om te kijken wat de status is van het pakket dat je verwacht. 

Opdrachtgever

Naast dat het track en trace systeem te gebruiken is voor het bekijken van zendingen voor zowel de klant als de opdrachtgever, kan je het systeem voor meerdere zaken gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het bijhouden waar al je bedrijfswagens zijn. Als je een wagenpark vol hebt staan van lease auto’s of bedrijfswagens dan wil je als werkgever misschien wel weten waar de auto’s rijden. Dat kan je allemaal zien door middel van een track en trace systeem. Dit kan je gewoon in de auto plaatsen. Op een app is dan precies te zien waar de auto is. 

Tracker in de auto

Je zal de auto of de bedrijfswagen kunnen volgen door middel van een GPS systeem dat verwerkt zit in het track en trace systeem. Je kunt ze overal tracken en je verhoogt hiermee niet alleen de productiviteit van de medewerkers, maar je hebt ook een goed zicht op waar zijn zich bevinden en hoeveel kilometers er worden gereden. Dit is ook erg handig voor je administratie. Alles in een app bij elkaar, helemaal ideaal voor werkgevers. Schaf jij ook snel een track en trace systeem aan?