Orakel-trainingen
  • By -

Zeker dat u office 365 backup geregeld is?

Weet u zeker dat uw office 365 backup goed geregeld is? Iedereen kent wel het gevoel van absolute angst wanneer het erop lijkt dat u bijna al uw documenten kwijt bent, tot de computer weer bij zinnen komt en alles gewoon weer laat zien. Er zijn echter wel gevallen waarin de computer niet bij zinnen komt, en dan zit u mooi met de gebakken peren. Om dat te voorkomen is het belangrijk om na te gaan dat uw office 365 backup geregeld is, zo kunt u nooit in een keer alles verliezen. Office maakt deze backups namelijk niet vanzelf, daar bent u gewoon zelf verantwoordelijk voor.

Problemen met de office 365 backup

Het probleem met de office 365 backup ligt vooral bij de beperkte backup van Microsoft. Deze is namelijk erg beperkt geregeld, dus het bewaarbeleid van al uw verwijderde emails, SharePoint en OneDrive items is gewoon niet ideaal. Het duurt simpelweg te lang voordat u doorheeft dat een item per ongeluk verwijderd is geraakt, terwijl de standaard bewaartermijn slechts 1 tot 3 maanden is. Dan bent u die bestanden gewoon kwijt. Gelukkig is er een alternatieve mogelijkheid met backupmyoffice365.nl, waarbij uw backup snel, goed en veilig geregeld kan worden.

De voordelen

Er zijn hierbij een aantal voordelen waar u sowieso van kunt profiteren, waarvan het belangrijkste natuurlijk is dat u nooit meer hele belangrijke bestanden kwijt kunt raken. Daarnaast zullen alle mails te allen tijde beschikbaar blijven, ze zijn makkelijk te vinden met onze handige point-in-time functie. Ook zal uw data beschermd zijn tegen virussen, zodat u zich daar geen zorgen meer voor hoeft te maken. Bedreigingen van buitenaf zijn niet langer een echt gevaar waar u last van kunt krijgen, ze krijgen gewoon geen kans. Tot slot zijn onze backups heel makkelijk te beheren, hoewel het systeem zeer geavanceerd is, is het heel eenvoudig te regelen en te beheren. Zo heeft u nooit het gevoel de controle te verliezen. Kies voor zekerheid, en kies voor de backup van backupmyoffice365.nl. Wacht niet te lang! Voordat u het weet, is het al te laat.  

Theme BCF By aThemeArt - Proudly powered by WordPress .
BACK TO TOP