Orakel-trainingen
  • By -

GU10 led lampen plaatsen

LED GU10 lampen moeten niet moeilijk te vinden zijn. Met 1000Bulbs.com zijn ze niet! Bekijk de volledige selectie en ontdek het perfecte licht dat past bij uw applicatie. Van 2700K tot 5000K, ontdek de kleurtemperatuur om te passen bij de behoeften van uw huis of kantoorruimte. Daarnaast zijn balkhoeken beschikbaar van 10 tot 90 graden.
Deze LED’s van GU10 MR16 passen vanaf 15.000 tot 50.000 levensuren, en passen bij de helderheid van halogeenlampen maar gebruiken maar een fractie van de energie. 1000Bulbs.com maakt het makkelijk voor u om te vinden wat u zoekt. Met de grootste voorraad beschikbaar tegen de laagste prijzen, is dit de ultieme online verlichting voor decoratieve verlichtingsapplicaties; GE’s dimbare 4,5-watt LED GU10 lamp biedt de ideale oplossing.
Knipperlicht bij inschakelen Knipperlicht bij inschakelen Niet nodig om te wachten: Philips LED-lampen geven hun volle helderheid onmiddellijk aan wanneer ze worden ingeschakeld.
Onze Perfect Clear LED gloeilamp
LED-technologie ontwikkelt voortdurend en creëert nog betere vervangingen voor traditionele lichtbronnen. Deze innovatieve LED-gloeilamp is de perfecte vervanging voor gloeilampen, maar verre van de energie-efficiëntie.

➢ Zeer laag energieverbruik; sparen tenminste 80%
➢ Zeer laag energieverbruik; bespaart tenminste 80% door traditionele gloeilampen te vervangen door een Philips LED-alternatief, u krijgt onmiddellijke, aanzienlijke energiebesparingen terwijl u bijdraagt ​​aan een duurzame planeet.
Lage kostenoperatie
Met slechts 4,5 watt energie bespaart u meer dan $ 83 in energiekosten over de levensduur van een lamp tegen een standaard 35-watt halogeenlamp op basis van
$ 0,11 per kWh
Energie-efficiëntie en lang levensduur betekenen minder lampvervangingen versus standaard gloeilampen en halogeenlichtbronnen.
Uitstekende Kleurweergave
Beschikbaar met een CRI van 70 tot 82
Lang leven
➢ 12.000 uren beoordeeld levensduur (L70) voor 1 watt GU10
➢ Levensduur van 15.000 uren (L70) voor 4-watt GU10
➢ 25.000 uren beoordeeld levensduur (L70) voor 4,5 watt GU10
➢ Meer licht
De 4,5-watt lamp geeft 50% meer licht met slechts een 0,5 watt stijging van 4 watt

dimbaar
➢ Afmetingen van 100% tot 10%
➢ Breedtepatronen
➢ Beschikbaar in 20 en 25˚ straalpatronen
➢ Milieubewust
Deze lampen zijn energie-efficiënt, bevatten geen lood of kwik en voldoen aan de materiële beperkingseisen van RoHS GE Kwaliteit en betrouwbaarheid met 3 jaar beperkte garantie.
Samenvatting van de resultaten
We waren blij om te zien dat de performance in het algemeen in orde was. Wij meten de totale lichtuitgang. Merk op dat we slechts één lamp van elke leverancier testen. Er zijn altijd toleranties in de productie en dus werkt de lamp die u koopt niet precies zoals die die we hebben getest. Echter, deze lampen per miljoen; Verrassend als veel gevarieerd zijn.

https://www.leds-depot.be/
Theme BCF By aThemeArt - Proudly powered by WordPress .
BACK TO TOP