Orakel trainingen
Image default
Industrie

Een pijp laat u vakkundig buigen door dit bedrijf uit Limburg

Bent u op zoek naar een bedrijf in de omgeving van Limburg dat een pijp koud voor u kan buigen zodat het perfect past bij uw toepassing? Dan hoeft u niet verder te zoeken dan VICRO TECHNICS uit Oostrum. Binnen de metaal- en techniekindustrie is dit bedrijf een van de voorlopers, waarbij zij er alles aan doen om uw wensen zo precies mogelijk uit te voeren. Ongeacht welk technisch of werktuigbouwkundig vraagstuk u ook heeft, deze experts weten een antwoord. Hun gerichte werkwijze zorgt ervoor dat alle pijpen geschikt zijn om iedere technische uitdaging aan te gaan.

Buizen eenvoudig laten vervormen met een speciale CNC-gestuurde machine

In Oostrum vindt u VICRO TECHNICS, dé specialist op het gebied van koud pijp buigen in Limburg. Het koud buigen en vervormen van buizen wordt uitgevoerd middels een CNC-gestuurde buigmachine. Dankzij de inwendige doorn is het mogelijk om de pijp in een kleine radius te buigen, zodat deze zeker geschikt is voor uw project in Limburg. De kleine radius zorgt ervoor dat de pijp geen rimpels gaat vertonen zodra deze gebogen wordt. Dat is niet alleen op esthetisch vlak mooier, maar zorgt dus ook voor meer robuustheid binnen het raamwerk. Daarnaast is het bij VICRO TECHNICS ook mogelijk om een 2D-productietekening of 3D-prototype aan te vragen, zodat u zeker weet dat alles gaat passen.

Vraag een persoonlijk gesprek aan om de mogelijkheden door te spreken

Wanneer het om het buigen van een pijp gaat, dan is er vaak nog meer nodig voor uw project in regio Limburg. Daarom is het belangrijk om een specialist in te schakelen die meedenkt over een totaaloplossing. Plan hiervoor een persoonlijk gesprek in met een van de specialisten bij VICRO TECHNICS. Van prototypeontwikkeling tot CNC-buigwerkzaamheden en alles daartussen, dankzij deze expert is alles mogelijk. Neem direct contact op om een gesprek in te plannen.

https://www.vicro.nl/