Orakel-trainingen
  • By -

Een ICT bedrijf uit Amersfoort die wel goede service aanbiedt

Mijn bedrijf had dringend een nieuwe ICT bedrijf nodig die zich in de omgeving Amersfoort bevindt. Eerst hadden we een ander ICT bedrijf, maar die doet zijn werk niet goed. Elke keer lag ons netwerk eruit en konden we niet bellen met onze klanten en andersom ook niet. We hebben ook meerdere keren contact met hen opgenomen om dit op te lossen, maar ze deden steeds niks. Daarom zijn we daar weggegaan en zijn we op zoek naar een ander bedrijf die ons kan helpen op het gebied van ICT.

Een ICT bedrijf vinden die in Amersfoort gevestigd is

Een ICT bedrijf in de omgeving van Amersfoort was nog wel even zoeken. We wilden graag een kleiner bedrijf benaderen, omdat we daar meer goede ervaring meer hadden dan met grote bedrijven. Die hebben meestal meer oog voor het geld dan wat de klanten nu echt willen. In Amersfoort zijn er veel grote bedrijven waar we terecht konden, maar dat wilden wij niet. Als we de kleine bedrijven wilden vinden, moesten we het internet op om daar onderzoek te doen. Na een tijdje zoeken via het internet kwamen er verschillende bedrijven boven water die ons misschien wel konden helpen. We namen eerst met een paar bedrijven op, die ons niet goed konden vertellen wat wij nu precies wilden. Dus we namen aan dat ze nog niet ervaren genoeg waren. Daarna kwam er een bedrijf die wel onze interesse opwekte. Dat bedrijf was Xantion.

Xantion

Het eerste contact dat we hadden met Xantion was meteen zeer positief. Ze vroegen naar onze wensen en behoeftes en wat zij volgens ons konden doen om ons te helpen. Bovendien verwezen ze ons ook naar de website van Xantion om daar een offerte aan te vragen, zodat ze daarna ons beter konden helpen. Dit hadden we gedaan en meteen hadden we weer contact over het product wat we geselecteerd hadden. Het bedrag wat ze ervoor vroegen was lager dan we hadden gedacht en we waren er super blij mee. Nu laten we al onze ICT zorgen over aan Xantion en het werkt heel goed. We hebben geen stortingen meer gehad sinds Xantion en we konden geen beter bedrijf vinden.

Meer weten over Xantion? Bekijk dan de website van Xantion via www.xantion.nl.

Theme BCF By aThemeArt - Proudly powered by WordPress .
BACK TO TOP