Orakel-trainingen
  • By -

Een animatie video laten maken? Dat doe ik zelf wel

Een animatie video laten maken? Dat doe ik zelf wel

Het wemelt op het internet van de animatie video’s. Ze zijn er in alle soorten en maten: 2D, 3D en whiteboard animations. Ze worden ingezet om producten te promoten, beleid toe te lichten of iets anders uit te leggen (explanimation).  Onderzoek op onderzoek laat zien dat explanimations ervoor zorgen dat mensen je website meer bezoeken, langer blijven hangen, je boodschap beter onthouden én meer bij je kopen. Tja, dan wil je zelf ook een animatie video, toch? En omdat een filmpje maken niet zo moeilijk kan zijn, doe je het lekker zelf.

Dat is een goed idee, als:

–        Je bent liever met iets anders bezig dan met je klant, je product of je eigen bedrijf

–        Het je vooral gaat om de “heb” van een animatie video en niet om het resultaat

–        Het voor jou niet uitmaakt wanneer jouw animatie video er precies hetzelfde uitziet als die van al je concurrenten

–        Je geen belang hecht aan maatwerk

–        Je het prima vindt wanneer je animatie video er wat knullig uitziet.

–        Het niet uitmaakt wanneer je animatie video afbreuk zou doen aan je merkidentiteit

Of misschien toch je animatie laten maken?

Gaan bovenstaande punten niet voor jou op? Dan kun je misschien toch maar beter een gespecialiseerd bedrijf inschakelen. Donker Media, de animatie studio uit Eindhoven, is zo een specialist. Donker Media is trots op haar persoonlijke aanpak en maatwerk. Bovendien heeft het bedrijf alle expertise in huis, waardoor je video helemaal is afgestemd op waar jij en jouw bedrijf behoefte aan heeft. Dat klinkt goed, toch? Als je meer wilt weten, stuur dan een e-mail, of bel 040-744 02 52, voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen kijken we wat je nodig hebt en wat je wilt bereiken. Goede kans dat we je kunnen helpen om je bedrijf een groeispurt te laten maken.

https://donkermedia.nl/animatie-laten-maken/
Theme BCF By aThemeArt - Proudly powered by WordPress .
BACK TO TOP